Februari: 2e vorstperiode

Na de dooi van eind januari, lijkt koning Winter nog niet helemaal vertrokken. Vriest het lang genoeg voor een nieuwe schaatsperiode? We wachten af!

Blijf bij door ons te volgen op twitter of Facebook.

Actueel

Ma 10 aug
Geen toertochten gevonden
Laatste update: vr 25 jan 2013

GPS tracks

Heb je met je smartphone of GPS ontvanger een track van een tocht gemaakt? Mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we geven het een plekje op de kaart!

Hunzetocht

Afstanden: 10 km. (10.0 km unieke afstand)
Status:

gaat niet door

Provincie: Drenthe
Code: Dr 01

Deze tocht gereden of een andere ervaring? Plaats dan onderaan je reactie!

Startplaatsen

 1. Zuidlaarderveen
  IJsvereniging: IJsclub 't Veen
 2. Spijkerboor, Aa en Hunze
  IJsvereniging: IJsclub Ons Genoegen
 3. IJsbaan Eexterveen, Eexterveen
  IJsvereniging: IJsvereniging Eexterveen
 4. 9473, De Groeve, Tynaarlo
  IJsvereniging: IJsclub De Hunze

Meer informatie

Bijzonderheden: Informatienummers: 0598-491608 of 06-54918939 Soort tocht: gezinstocht met veel gezelligheid langs het traject, zoals koek en zopie en muziek. Overige informatie: De Hunze meandert door een mooi weids landschap aan de voet van de Hondsrug. Er is een horecavoorziening halverwege en koek en zopie bij de startplaatsen. In Spijkerboor is een fraai dorpscafé.
Bereikbaarheid: (bewegwijzerd vanaf grote wegen rondom traject) - vanaf N34 (Groningen-Emmen) afslag Zuidlaren: richting Zuidlaren De groeve/Zuidlaarderveen; afslag Annen: richting Annen/Spijkerboor - vanaf N33 (Assen-Veendam): afslag Eexterveen/Spijkerboor - vanaf A7 (Groningen-Nieuweschans): afslag Foxhol: richting Zuidlaren/De Groeve - vanaf Kielsterachterweg: afslagen Zuidlaarderveen/Spijkerboor
Soort:

Telefoonnummer:
Website:
IJsvereniging:

Toon alle tochten