Februari: 2e vorstperiode

Na de dooi van eind januari, lijkt koning Winter nog niet helemaal vertrokken. Vriest het lang genoeg voor een nieuwe schaatsperiode? We wachten af!

Blijf bij door ons te volgen op twitter of Facebook.

Actueel

Do 22 aug
Geen toertochten gevonden
Laatste update: vr 25 jan 2013

GPS tracks

Heb je met je smartphone of GPS ontvanger een track van een tocht gemaakt? Mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we geven het een plekje op de kaart!

Bannetocht Westzaan

Afstanden: 15, 30, 45 km. (15.0 km unieke afstand)
Status:

gaat niet door

Provincie: Noord-Holland
Code: Nh 30

Deze tocht gereden of een andere ervaring? Plaats dan onderaan je reactie!

Startplaatsen

  1. Zuideinde 156, 1551EM, Westzaan
    IJsvereniging: IJsclub Lambert Melisz

Meer informatie

Bijzonderheden: Clubhuis IJsclub Lambert Melisz, Zuideinde 156A, Westzaan Zuid. Parkeerplaats voldoende, niet bewaakt. Telefoon 075-6163560.Per openbaar vervoer: NS station Zaandam, NZH buslijn 66Soort tocht: gezinstochtOverige algemene informatie: Molens 'Het Prinsenhof' en 'De Schoolmeester'. De tocht voert grotendeels door het natuurgebied/broedplaats 'De Reef', veel rietkragen. Maximaal twee kluunplaatsen, koek en zopie bij de startplaats 'De Schoolmeester’ en een gezellige kantine bij de ijsclub. In 1999 wordt op het terrein van de ijsclub een schaatsmuseum geopend.
Bereikbaarheid: Oude Guisweg ter hoogte van de papiermolen 'De Schoolmeester' te Westzaan. Parkeerplaats voldoende aanwezig, niet bewaakt, 1 min. loopafstand startplaats/koek en zopie.
Soort:

Telefoonnummer:
Website:
IJsvereniging:

Toon alle tochten