Februari: 2e vorstperiode

Na de dooi van eind januari, lijkt koning Winter nog niet helemaal vertrokken. Vriest het lang genoeg voor een nieuwe schaatsperiode? We wachten af!

Blijf bij door ons te volgen op twitter of Facebook.

Actueel

Ma 10 aug
Geen toertochten gevonden
Laatste update: vr 25 jan 2013

GPS tracks

Heb je met je smartphone of GPS ontvanger een track van een tocht gemaakt? Mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we geven het een plekje op de kaart!

3-Provinciën toertocht Aar en Amstel

Afstanden: 90 km. (90.0 km unieke afstand)
Status:

gaat niet door

Provincie: Zuid-Holland
Code: Zh 02

Deze tocht gereden of een andere ervaring? Plaats dan onderaan je reactie!

Startplaatsen

  1. Aalsmeer
  2. Uithoorn
  3. Ter Aar
  4. Woerdense Verlaat
  5. De Hoef, De Ronde Venen

Meer informatie

Bijzonderheden: Soort tocht: voor de geoefende schaatserOverige algemene informatie: De schaatstocht voert, zoals de naam al aangeeft, de schaatsers door 3 provincies. De gezamenlijke ijsclubs uit Uithoorn, De Hoef, Woerdense Verlaat, Noorden, Nieuwkoop, Aarlanderveen, Ter Aar, Rijnsaterwoude, Leimuiden, Aalsmeer en Bilderdam brengen voldoende vrijwilligers op de been om de schaatsers veilig over het parcours te krijgen.Het traject loopt onder andere over de Westeinder, de Drecht, De Braassem bij Leimuiden, de Leidse Vaart, de Langeraarse Plassen, de Amstel bij Nieuwveen en Vrouwenakker en de Nieuwkoopse Plassen.
Bereikbaarheid:
Soort:

Telefoonnummer:
Website:
IJsvereniging:

Toon alle tochten