Februari: 2e vorstperiode

Na de dooi van eind januari, lijkt koning Winter nog niet helemaal vertrokken. Vriest het lang genoeg voor een nieuwe schaatsperiode? We wachten af!

Blijf bij door ons te volgen op twitter of Facebook.

Actueel

Do 28 okt
Geen toertochten gevonden
Laatste update: vr 25 jan 2013

GPS tracks

Heb je met je smartphone of GPS ontvanger een track van een tocht gemaakt? Mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we geven het een plekje op de kaart!

De informatie op deze site dient slechts te worden gebruikt voor algemene doeleinden. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend met betrekking tot de betrouwbaarheid, juistheid of volledigheid ervan. Elke vorm van aansprakelijkheid van schaatstochten.info/natuurijskaart.nl voor verlies, schade of kosten die voortvloeien uit het bezoeken of gebruiken van deze site wordt, voorzover juridisch toegestaan, uitgesloten.

We benadrukken de eigen verantwoordelijkheid van de schaatser en verzoeken elke aankondiging eerst te controleren bij de desbetreffende ijsclub!

Indien u een vraag of een klacht heeft over deze site, neemt u dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier op deze website.

Domeinnaam voor slechts €3,99

SportSport